Tipegő

Az erősebb csontozatért és a jó látásért

5390Ft11990Ft

Tipegő

Az erősebb csontozatért és a jó látásért

5390Ft11990Ft

Miért ezt a terméket válaszd?

Az életkori sajátosságokat figyelembe véve kiegészítettük a babóca gyümölcskristályt, azokkal a gyümölcsökel, amelyeket ettől a kortól fogyaszthatnak gyermekeink. Kismamáknak is ajánljuk a tipegő gyümölcskristályt jótékony hatásai miatt. Ezen felül az anyatejen keresztül is pozitív hatást fejt ki. A válogatott hozzávalók szinergikusan segítik egymás fokozottabb felszívódását, az íze miatt gyermekeink elfogadják és nagyon szeretik. A receptúrát gyermekorvosok és védőnők tapasztalatai alapján állítottuk össze.

Valós vásárlók értékelése

Tipegő termékről 6 értékelés

  1. Ezio (megerősített tulajdonos)

    A kislányom imádja, nagyon egészséges, finom az íze és a gyermekorvos is ajánlotta!

  2. rebekanemeth (megerősített tulajdonos)

    Kisfiamnak vettem és eddig csak pozitív véleményt tudok mondani,mert az ízét imádja és a téli hónapokban egyszer sem volt beteg.

  3. AranyosKinga

    Nagyon finom, mióta a kislányom szedi nem volt beteg szerencsére.

  4. Kata

    A kislányom nagyon szereti, finom az íze.

  5. Hannah (megerősített tulajdonos)

    Bölcsis, állandóan beteg csoporttársakkal játszó gyerekemet ezzel tartom távol a baciktól, együtt az immunbombával

  6. Janka

    8 hónapos kortól kapta is a kisfiam, lassan 14 hónapos és eddig igazából nem volt még beteg. Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszünk, de biztosra megyunk és megtámogatjuk kicsit az immunrendszert. Azóta az üvegben már a gyerekeknek való immunextra van, de minden nap az itatójaba kap egy vízben oldott adagot, amit szívesen iszik meg a babakocsiban 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Összetevők

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos. Megfigyelték, hogy segíti a hasnyálmirigy működését, az emésztésben a felszívódást és megszünteti a székrekedést is a magas rosttartalma miatt. A narancs fogyasztása jót tesz a vesének, vízhajtó hatása miatt, emellett immunerősítő és vérnyomáscsökkentő hatása is ismert.

 

A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin
tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot,
bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

A gyártás során GMO-mentes kukoricakeményítőt használunk, csomósodásgátlás célból. A termékek gyártásánál a kristályos és csomómentes állapot kialakulását segíti elő.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

A növény fontos biológiai hatóanyaga a béta-karotin és az alfa-karotin. A szervezet az alfa- és a béta-karotint szükség szerint A-vitaminná alakítja át. Az A-vitamin nélkülözhetetlen továbbá a jó látás és a nyálkahártyák egészsége szempontjából, és nem utolsó sorban erősíti az immunrendszert.

A sütőtök rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, C-vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a kálium, a kalcium, magnézium, a foszfor és a vas. Magas béta-karotin tartalma adja a különleges narancssárga színét, ami az A-vitamin provitaminja. A karotin emellett csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását, és a koleszterinszint szabályozásában is szerepe van. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök kiváló antioxidáns forrás. A sütőtök rákmegelőző hatással bír, hiszen serkenti a bélmozgást és erősíti az immunrendszert. Ez a szupernövény rendkívül tápláló és egészséges. Mivel rostban gazdag, hígítja a székletet, így sikeresen megkönnyíti és felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal kitisztítja a bélrendszert, és sikeresen kihajtja a bélsarat a szervezetből.

A-, B- és C-vitamin forrás, valamint folsav, kalcium, magnézium, kálium és kén tartalma is jelentős. Emellett igen magas a flavonoid tartalma, ami antioxidáns hatású, erősíti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő és segít a vírusok és baktériumok leküzdésében.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Legfontosabb téli gyümölcsünk és vitaminforrásunk a citrusfélék közül, melynek természetes C-vitaminja hatásosabb, mint a tablettákban adagolt. Szent-Györgyi Albert szerint azért, mert a citrusfélékben bioflavonoidokkal együtt fordul elő, és ezek jelenlétében tartósabban, fokozottabban hat. Ezek a mikrotápanyagok értékes antioxidánsok is egyben, melyek bizonyos védelmet nyújtanak a degeneratív betegségek, így a rák és a szívbetegségekkel szemben. A narancs A- és B-vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Előbbi a látás épségéért és a bőr egészségéért is felel, míg utóbbi a szénhidrát- és zsíremésztésben fontos. Megfigyelték, hogy segíti a hasnyálmirigy működését, az emésztésben a felszívódást és megszünteti a székrekedést is a magas rosttartalma miatt. A narancs fogyasztása jót tesz a vesének, vízhajtó hatása miatt, emellett immunerősítő és vérnyomáscsökkentő hatása is ismert.

 

A citrom számos pozitív tulajdonságai közül messze kiemelkedik magas C-vitamin
tartalma. Sokféle tápanyagot, de elsősorban citromsavat, kalciumot, magnéziumot,
bioflavonoidokat és pektint tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert, de segít a fertőzések leküzdésében is. Bioflavonoid tartalma vértisztító hatású, és regenerálja, erősíti a véredényeket is. Bélféreghajtó és puffadásgátló hatása mellett eltávolítja a szervetlen sókat. Erősíti a gyomrot és vízhajtó hatása is van. Erős baktériumölő is egyben, de tisztító, lúgosító szerként is hasznára válik szervezetünknek.

A gyártás során GMO-mentes kukoricakeményítőt használunk, csomósodásgátlás célból. A termékek gyártásánál a kristályos és csomómentes állapot kialakulását segíti elő.

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Felnőtteknek ajánlott naponta 1-2 teáskanál (2-4 gr), gyermekeknek naponta 0,5-1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen. Illetve ízlés szerint fogyasztható étkezés közben is az ételre szórva, vagy hideg, szénsavmentes, tejmentes folyadékba keverve.

Tartsa be az adagolási mennyiséget. Felbontástól számítva 1 hónapon belül fogyassza el!

A Tipegő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!

100 Gramm termékben
Energia kj 610
Energia kcal 145,7
Fehérje g 1,52
Szénhidrát g 32,91
Ebből cukor g 16,41
Zsír g 0,31
Ebből telített zsírsav g 0,05
g 0,25
    0
    Kosár