ImmunBoy

Az erős immunrendszerért, fiú gyermekeknek készítve

7690Ft12490Ft

ImmunBoy

Az erős immunrendszerért, fiú gyermekeknek készítve

7690Ft12490Ft

Miért ezt a terméket válaszd?

Az ImmunBoy finom ízével és gondosan összeválogatott gyümölcsökkel és zöldségekkel biztosítja a család fiatal tagjainak a napi gyümölcsbevitelt. Magas antioxidáns tartalma kiemelkedő és teljesen vegyszermentes, adalékanyagmentes. A speciális eljárás egyedülálló, mivel a feldolgozás során 40-45 Celsius fok felé nem emelkedik a hőmérséklet, így megmarad a gyümölcsök és zöldségek beltartalmi értéke és a vákuumtechnológiának köszönhetően tartósítószer sem szükséges, így nyugodt szívvel adhatjuk gyermekeinknek és az egész családnak. Az ImmunBoy csomagolását kifejezetten kisfiúknak készítettük, így még könnyebben elfogadják a terméket.

Összetevők

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Ősidők óta gyógyhatású növényként ismerjük a céklát. Növelik a vörösvérsejtek oxigénszállító kapacitását. Fogyasztásukkor erős fizikai, szellemi igénybevételnél az állóképesség jelentősen javul.
A cékla számos mikrotápanyagot tartalmaz – vas, réz, mangán, illetve A-, B6-, B1-, B2-vitamint és folsavat –, melyek a vörösvértestek szintéziséhez elengedhetetlenek.

Magas C-vitamin- és antioxidáns-tartalmú. Hatására hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amely erős antibakteriális hatású a húgyúti rendszerben, és gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását.

A málna sok piros gyümölcshöz hasonlóan igen magas C-vitamin és antioxidáns tartalommal bír. Így erősíti az immunrendszert. A fertőzésekkel szemben való védekezésben is jelentős szerepe van, így a vírusos és a bakteriális fertőzések leküzdésében is nagy segítséget nyújt. A-vitamin tartalma révén segít a látásjavításban. Különböző vérzések csillapítására is alkalmazható. Ezeken kívül jelentős mennyiségű B1- és B2-vitamint is tartalmaz, sőt gazdag flavonoidokban, gyümölcssavakban, cserző anyagokban és rostokban.

Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, flavonoidokat, gazdag szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban, ezekkel növelve a szervezetünk saját védekezésének hatékonyságát.

A rendszeres meggyfogyasztás segít az immunrendszer egészségének megóvásában, hat a légzőszervek gyógyulására, különösen meghűléses betegségek esetében antibakteriális hatása miatt.

A vörös szőlő egyik alkotó eleme a quercetin nevű flavonoid, amely antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Rendkívül egészséges A-, C-, K-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, valamint magas rezveratrol és OPC (oligo-proantocianid) tartalma miatt.

Csicsóka a téli és a kora tavaszi időszakban kiváló tápanyagraktár és forrás a szervezetünk számára. Tartalmaz káliumot, magnéziumot, kalciumot, foszfort, vasat és cinket, valamint B1-, B2-, B3- és C-vitamint. És hogy, mi az az inulin? Az inulin vízben oldódó élelmi rost, mely számos növényben (cikória, vöröshagyma, fokhagyma, gyermekláncfű, közönséges bojtorján, agave, endívia, articsóka) megtalálható, de a leggazdagabb inulin forrás a csicsóka. Az inulin egy olyan összetett szénhidrátvegyület, amely a szervezet nem képesek lebontani, tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren. Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, így jótékonyan hozzájárul a bélműködés elősegítéséhez (lágyítja a székletet).

Fogyasztási javaslat és tápanyagtáblázat

Gyermekeknek naponta 1 teáskanál lehetőleg délelőtt, az étkezések előtt, önmagában fogyasztva, hogy a nyálkahártyán keresztül azonnal a véráramba kerülhessen.

Tartsa be az adagolási mennyiséget.

Az Aurum10 ImmunBoy nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó! Mindig tiszta kanállal nyúljunk az üvegbe!

100 Gramm termékben
Energia kj 1267
Energia kcal 298
Fehérje g 2,12
Szénhidrát g 67,9
Ebből cukor g 65
Zsír g 0,3
Ebből telített zsírsav g 0,04
g 0,2
Valós vásárlók értékelése

ImmunBoy termékről 2 értékelés

    K.Bogi
    Nagyon kellemes édeskés ízű, sűrű homogén lekvár állagú krém. A felnőtt változatnál édesebb, de ezt is nagyon szereti a család. A kicsik is könnyen lenyalják a kanálról. A 3 éves nem tud még elegendő vitamindús ételt megenni, most válogatós korszakban van, ez egy remek megoldás a kiegészítésre. Nem is szokott nagyon betegeskedni. :)
    Zsuzsi
    Most vásaroltam először, kipróbálás céljából. Az íze olyan mint az immunextráé. Nem sűrű lekvár állagú, picit hígabb, de pont ettől jó, mert innivalóban is el tudom keverni. A gyerekem nem eszik semmilyen gyümölcsöt, zöldséget ezért ez a termék kiváló arra, hogy valamennyit pótoljak számára.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

    0
    Kosár